Visual effects gerealiseerd met behulp van 3D scans

Digitale gezichten, lichamen, structuren en objecten worden mogelijk gemaakt door de 3D scans die 4Visualization voor u kan realiseren. Deze scans kunt u vervolgens gebruiken voor visual effects in onder andere de VFX en videogame industrie. 4Visualization is een deskundig en veelzijdig bedrijf dat u deze 3D scanning dienst in Nederland biedt.

Trix de puzzel

Eindeloze toepassingen

Gebruikmakend van draagbare scanners hebben wij de mogelijkheid om snel en nauwkeurig een exacte digitale kopie te maken van bijvoorbeeld een structuur, filmset of objecten. Hoewel 3D scans grotendeels worden ingezet voor VFX, animatie en videogames, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zijn onze 3D modellen bruikbaar voor de pre-visualisatie van filmscènes, de verlenging van echte filmsets en voor speciale effecten.

Wij kunnen snel perfect waterdichte 3D modellen maken welke zijn te importeren in diverse CGI platforms. Visual effects kunstenaars en animators kunnen deze modellen gebruiken in Blender, Cinema4D, Maya, 3ds Max en andere geschikte 3D ontwerpprogramma’s.

  • Full color props, gezicht en body scans
  • 3D locatie en omgeving scannen voor virtueel camera tracking en matchmoving support
  • 3D scannen van statische omgevingen voor VFX, CGI en digitale reconstructie
  • Geregistreerde puntenwolken in allerlei formaten (.xyz, .pts, .rcs en .rcp)

Scanoplossingen op maat

4Visualization is de expert in het vinden van de perfecte scanoplossing aangepast aan de fysieke kenmerken van een object en materiaaleigenschappen van modellen. Wij kunnen allerhande objecten en structuren inscannen met een gereedschapskist vol verschillende scanningtechnologieën. Onder onze expertise vallen namelijk de drie scantechnieken laserscanning, white light scanning en fotogrammetrie. Dankzij de beheersing van deze technieken zijn wij in staat scanoplossingen naar uw situatie te bieden. We zijn immers niet gebonden aan één enkele techniek.

Als een van de weinigen in Nederland biedt 4Visualization uit Zoetermeer u 3D scans bruikbaar voor visual effects. Dit betekent dat wij uw expert dicht bij huis zijn, zodat u niet meer afhankelijk bent van specialisten uit het buitenland. Dit bespaart u tijd en kosten. Schakel ons in en reken op een snelle, efficiënte 3D scanoplossing op maat.

Interesse? Bel of mail ons!

+31 624864594
info@4visualization.eu