Kunst 3D scannen met professionele scanners

3D scanning kan een krachtig hulpmiddel zijn voor kunstenaars, ontwerpers en allen die actief zijn in de kunstwereld. Ontvang snel een gratis offerte, óók in het weekend. Bel of app ons direct. Wij kunnen altijd op locatie scannen. We hebben korte wachttijden.

Naast 3d scans kunnen we ook eindproducten leveren. Denk aan 3D prints, bronzen en keramieke beelden, natuurstenen beelden, in schuim gefreesde beelden. Onze kracht ligt in ons netwerk van partners.

Met een diepe waardering voor het creatieve proces alsmede toegang tot de nieuwste 3D technologie, levert 4Visualization 3D scanning diensten op maat. Hiermee kunnen wij allerhande kunst 3D scannen zodat u in staat bent deze te verschalen, reproduceren en herstellen indien nodig.

3D scan Truus Weismuller

Passende oplossingen met onze expertise

Kunstenaars en designers mogen bij 4Visualization rekenen op een deskundige werkwijze en oplossingen passend bij hun situatie. Omdat wij bedreven zijn in niet slechts één, maar meerdere 3D scantechnieken, zijn wij in staat in alles met u mee te denken.

Hierdoor helpen wij u of het nu gaat om het verschalen van een kunstwerk voor bewerking of productie of om het inscannen van modellen voor tentoonstelling, virtuele expositie of het maken van replica’s. De technieken waarvan wij hiervoor gebruik maken zijn laserscanning, structured light scanning en fotogrammetrie.

Met onze 3D scans beschikt u over een digitale reproductie van uw kunstwerk. Hiermee wordt het voor u een stuk eenvoudiger om uw kunst te archiveren, repliceren en zelfs herstellen waar en wanneer dit nodig is.

Precisie op alle gebieden

4Visualization vervaardigd 3D modellen door middel van uiterst precieze 3D scanners. Met een puntnauwkeurigheid tot 0,1 mm kunnen deze apparaten complexe vormen en lastige oppervlakken vastleggen, wat u verzekert van een natuurgetrouwe scan. Daarmee kunnen wij allerhande kunstvormen in 3d digitaliseren zoals sculpturen, assemblages, natuurvormen en installaties van kunstenaars.

Ook voor musea bieden onze diensten uitkomst: wij kunnen de collectie van uw museum deels of geheel inscannen.

Kortom: van vastleggen en uitwerken tot oplossen van al uw 3D problemen, 4Visualization zorgt voor de beste uitkomst van uw project. Vanuit Zoetermeer (NL) zijn wij inzetbaar door de hele BeNeLux om kunst 3D te scannen.

Kunsteigenaren

Inscannen van privé kunstcollecties. Ben je een eigenaar van een kunstobject of een hele collectie en heb je een scan(s) nodig voor archivering of verzekeringsdoeleinden, bel ons!

Voorbeelden

Contact